Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Αφιερωμένο σε όλους μας

Να ανοίξω το φάκελο της μέρας που πήδηξε και φυσικά συνεχίζει με αμείωτη ένταση, όλο τον κόσμο, είναι μία λέξη. Να προσπαθήσω από την πλευρά μου όμως να δείξω κάτι το οποίο είναι για πολλούς αυτονόητο και ότι κάποιοι ακόμα προσπαθούν να τον ανοίξουν όντως θα το κάνω.


Γιατί η ιστορία όλη αυτή δεν έχει πλέον τέλος μιας και οι ασκοί του Αιόλου, άνοιξαν χωρίς την άδειά μας. Από εδώ και πέρα το τι μέλλει γενέσθαι θα το γράψει κάποια μέρα η ιστορία μιας και δεν θα είμαστε σ' αυτή τη ζωή να το δούμε και ίσως ούτε τα παιδιά μας. Τις επιπτώσεις όμως από εκείνη τη μέρα τις βιώνουμε καθημερινά μιας και το παλούκι μπαίνει συνέχεια και πιο βαθιά.


Μας υποχρέωσαν να φάμε το παραμύθι γιατί έτσι τους βόλευε και τους βολεύει φυσικά, μας έκαναν να κοιτάμε με απορία (τι σκατά γίνετε ρε παιδιά? ταινία είναι η όντως συμβαίνει?) και να ψάχνουμε να βρούμε τους υπαίτιους μέσα από φυλετικά, θρησκευτικά κλπ πάθη και μίση που μας έχουν περάσει κατά τους αιώνες οι πατέρες των εθνών.


Πολιτικοί, θρησκευτικοί αρχηγοί και λοιποί αλήτες, έχουν φτιάξει αυτό που οι άνθρωποι παλεύουν να κατανοήσουν, το νόημα της ζωής. Αυτό που όλοι αναρωτιόμαστε, το αιώνιο ΓΙΑΤΙ.


Πως είναι δυνατόν να βρούμε το ΓΙΑΤΙ σε οτιδήποτε, όταν οι πηγές πληροφοριών μας είναι ελεγχόμενες από το παγκόσμιο αληταριό που λέγετε ΜΜΕ (υπάρχουν βέβαια και λαμπρές εξαιρέσεις) και τα οποία μας λένε κατάμουτρα ότι"ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ"


Είναι η πιο σύγχρονη μορφή δικτατορίας μέχρι τώρα με την καλύτερη αποδοχή από εκατομμύρια ανθρώπους. Έτσι το σχεδίασαν έτσι το πραγματοποίησαν χωρίς να τραβάνε το παραμικρό πρόβλημα, αντιθέτως, τρίβουν τα χέρια τους καθημερινά με τις λεγόμενες εξεγέρσεις και αιματοκυλίσματα (όλα ελεγχόμενα) ανά τον κόσμο. Παράπλευρες απώλειες είναι ο επίσημος όρος και αποπροσανατολισμός από το την πραγματικότητα, είναι ο δικός μας.


Οι πατέρες όλων των εθνών κοινώς ΟΗΕ(Όλοι οι Ηλίθιοι Εδώ) προσπαθούν να μας πείσουν, ότι γίνονται τιτάνιες προσπάθειες για παγκόσμια ισορροπία και δικαιοσύνη Είπαμε ΜΑΛΑΚΕΣ με βούλα οι ανά τον κόσμο άνθρωποι.

Δεν είναι τυχαίο, ότι η superduper γαμάμε ότι βρούμε κι όποιον βρούμε δύναμη δεν έχει ακόμα χρησιμοποιήσει τα αποθέματά της σε πετρέλαιο, δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με τον ΟΠΕΚ τα παγκόσμια φυσικά αποθέματα φθάνουν για 50 χρόνια ακόμα και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι ο μεγαλύτερος ηλίθιος που πέρασε από την ιστορία της Αμερικής ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει φόρους στους Αμερικανούς πολίτες, από εκεί που η οικονομία της ήτανε και φυσικά είναι στην χειρότερη κατάσταση μετά το οικονομικό κραχ την δεκατία του '20. Από που άραγε θα εξοικονομήσει δισ δολάρια για τις επιστροφές?

Την ίδια ώρα το πετρέλαιο κάνει την πιο τρελή κούρσα ανόδου από καταβολής του κόσμου και τα πάντα είναι συνδεδεμένα με αυτό, έτσι, εναλλακτικές μορφές ενέργειας είτε κρύβονται είτε είναι ασύμφορες (αφού έτσι βολεύει)όπως, Υδρογόνο για τα αυτοκίνητα, Φωτοβολταϊκά για εργοστάσια, σπίτια, επιχειρήσεις, Αιολική ενέργεια για οποιαδήποτε χρήση, Θαλάσσια (Κυματοειδής) ενέργεια για όλα τα νησιά και παράκτιες χώρες ανά τον κόσμο κλπ.

Και φυσικά να μην αναφέρω το πόσο φιλικά είναι για το περιβάλλον, γιατί πολύ απλά το έχουνε χεσμένο το περιβάλλον όταν υπάρχει παγκόσμιο χρηματιστήριο καυσαερίων που υπάρχει τεράστια ζήτηση και προσφορά βεβαίως παγκοσμίως.

Πουλάνε το δικαίωμα τριτοκοσμικών χωρών σε εκπομπές καυσαερίων με αγορασμένα δικαιώματα από τσόγλανους φυλάρχους με ασύλληπτα κέρδη και μετά κάνουνε παγκόσμια Forum για τις περιβαλλοντολογικές συνέπειες από τις εκπομπές καυσαερίων που οι ίδιοι πουλάνε και αγοράζουν. Ο φαρισαϊσμός σε όλο του το μεγαλείο......


Κι όλα αυτά είχαν σχεδιαστεί χρόνια πριν και ξεκίνησαν μία ηλιόλουστη μέρα του Σεπτεμβρίου.


Ντροπή και αίσχος για όλους εκείνους που χάθηκαν ή έμειναν πίσω από εκείνη την ημέρα.



"Bourlotoooo"

υ.γ Ο μεγαλύτερος πόλεμος έπεται.....ΝΕΡΟ






1 σχόλιο:

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ SUMMARY! ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΩ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΥΤΑ!
ΒΑLABALA B.